Diyarbakır mevlit etkinliği 22 Nisan'da yapılacak

Peygamber Sevdalıları Platformu yaptığı basın açıklamasıyla, Diyarbakır mevlit etkinliğini 22 Nisan'da yapacağını duyurdu.

Diyarbakır mevlit etkinliği 22 Nisan'da yapılacak

Advert

Peygamber Sevdalıları Platformu, platforma üye derneklerin başkanlarıyla yaptığı toplantı sonucunda, Diyarbakır mevlit etkinliğini "Hz. Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" temasıyla 22 Nisan Pazar günü saat 13.00'da Newroz Parkı Miting Alanı'nda yapacağını duyurdu.

Dışişleri'nden Yunanistan'a tepki

Basın açıklamasını okuyan Peygamber Sevdalıları Platformu Genel Sekreteri Cemil Cahit Ünsal, platforma üye dernekler ile hazırlıklara başlamış olduklarını belirterek, bu yıl her eve Özkan Yaman'ın yazdığı "Peygamber'den Dersler 63 Hadis-i Şerif" adlı eseri hediye edileceklerini söyledi.

Ünsal, "Peygamber Sevdalıları Platformunun nisan ayında organize edeceği 'Hz. Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama' temalı etkinliklerin merkezlerinden birisi de sahabeler şehri Diyarbakır'dır.  Bu amaçla platforma üye dernekler ile hazırlıklara başlamış bulunmaktayız. Bu çerçevede her yıl geleneksel olarak yaptığımız faaliyetlerden birisini daha gerçekleştireceğiz. Yine bu yıl platform olarak her eve 'Peygamber'den dersler 63 Hadis-i Şerif' adlı eser hediye edilecektir." dedi.

Dışişleri'nden Yunanistan'a tepki

Mevlit etkenliğinin 22 Nisan Pazar günü düzenleneceğini söyleyen Ünsal, "Peygamber Sevdalılarının büyük bir heyecan ve dört gözle beklediği mevlit etkinliğimiz 22 Nisan 2018 Pazar günü saat 13.00'de Newroz Parkı Miting Alanı'nda gerçekleştireceğiz. Nisan ayı boyunca platform olarak başlattığımız salavat seferberliğine de halkımızı yoğun olarak katılmaya davet ediyoruz. Bu müjdeyi tüm Peygamber âşıklarına önemle duyurur şimdiden hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan dileriz." ifadelerini kullandı. (Mehmet Çelik-İLKHA) 

Advert

Paylaş: