"Mazlumların vicdanı olmak için gelin HÜDA PAR'a el verin!"

"Mazlumların vicdanı olmak için gelin HÜDA PAR'a el verin!"

Elazığ milletvekili adayı Mahmut Şahin "Adaleti tesis etmek için mazlumların, mustazafların, ezilmiş olan katmanların sesi, vicdanı olmak için gelin HÜDA PAR’a el verin, oy verin.” dedi.

 

HÜDA PAR Elazığ milletvekili adayı Avukat Mahmut Şahin, HÜDA PAR olarak kendi kimliklerine ve kendi manevi dinamiklerine güvendiklerini söyledi. Şahin, "Adaleti tesis etmek için mazlumların, mustazafların, ezilmiş olan katmanların sesi, vicdanı olmak için gelin HÜDA PAR’a el verin, oy verin.” dedi.

HÜDA PAR Elazığ milletvekili adayları Avukat Mahmut Şahin ve Yusuf Yüksel, Belediye Çarşı esnafını ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyip, desteklerini istedi.

Esnafın sıcak ilgisiyle karşılanan Şahin ve Yüksel, esnaf ziyaretinin ardından HÜDA PAR’ın Hürriyet Caddesindeki seçim bürosunun açılışına katıldılar.

Seçim bürosunun açılışı öncesi Kur’an-ı Kerim okundu.

HÜDA PAR Elazığ Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışında bir konuşma yapan Elazığ milletvekili adayı Avukat Mahmut Şahin, HÜDA PAR’ın 6-8 Ekim olaylarında bölge halkını zalimlere bırakmadığını ifade etti.

“HÜDA PAR bu halkın bağrından çıkmıştır”

HÜDA PAR’ın referandum sürecinde de kritik bir rol üstlendiğini belirten Şahin, “Biliyorsunuz kıl payı kabul edilen bir referandum söz konusuydu. ‘Doğu’dan gelen oylar’ diyorlardı. Peki, bu oylar kimlerin oylarıydı? HÜDA PAR’ın oylarıydı. HÜDA PAR o gün denklem olmuştu, denklem kurmuştu ve şer dengeleri alt üst etmişti ve bugünlere geldik. İşte biz HÜDA PAR olarak kendi kimliğimize, kendi manevi dinamiklerimize güveniyoruz. Çünkü HÜDA PAR bu halkın bağrından çıkmış, adeta bir güneş olarak doğmuş, memleketin dört bir tarafına nefes olmuştur, soluk olmuştur. İşte biz 24 Haziran seçimlerinde diyoruz ki, bu soluk, bu nefes sizlerin desteğiyle daha da güçlensin. Memlekete, ülkeye hayır getirsin.” dedi.

“Adaleti yeniden tesis etmek için gelin HÜDA PAR’a oy verin”

Kamuda rüşvet, yolsuzluk ve israfın iyice yayıldığını ifade eden Şahin, “Diğer taraftan adalet üretmek için kurulmuş olan koca adliye sarayları, adalet üretiyor mu? Bugün hapishanelerden ıslah çıkıyor mu? Hayır. İşte biz diyoruz ki tüm bu yanlışlıklara dur demek için HÜDA PAR…Diğer taraftan siyasiler zenginleşirken halkımız fakirleşiyor. Biz böyle bir sürece sessiz kalabilir miyiz?İşte bizde bu sürece dur demek için halkımızdan destek istiyoruz. Hazreti Ali ne diyor?‘Devletin dini adalettir.’ Devlete bir din biçilecekse o da adalettir. Bugün adalet zedelenmişse din zedelenmiştir. İşte hür davanın hür kadroları olarak diyoruz ki adaleti tesis etmek için mazlumların, mustazafların, ezilmiş olan katmanların sesi, vicdanı olmak için gelin HÜDA PAR’a el verin, oy verin.” diye konuştu.

HÜDA PAR’ın asla halkına ihanet etmeyeceğini vurgulayan Şahin, “Bakınız memleketin bunca esaslı problemleri dururken siyasiler ne yapıyor? Kısır döngü içerisinde bir takım çekişmelerle uğraşıyor ve sorunlar görmezlikten geliniyor. Olan kime oluyor? Olan halkımıza oluyor, memleketimize oluyor. Biz diyoruz ki gelin bu sorunları tartışalım, konuşalım. Çözüm olarak neyi sunuyorsunuz? Bu gerçeklerle yüzleşelim.Bu yanlışları zikrettikten sonra biz halkımıza şunu söylüyoruz; HÜDA PAR olarak biz sizlere asla yalan söylemeyeceğiz, biz sizlere asla ihanet etmeyeceğiz ve biz kamunun, yani sizlerin malı olan malları asla çalmayacağız ve kimsenin de çalmasına müsaade etmeyeceğiz inşallah.” ifadelerini kullandı.

“Elâzığ için de bütün bu sorunlara karşı bir çözümdür HÜDA PAR”

Konuşmasında Elazığ’ın sorunlarına da değinen Şahin şöyle konuştu: “Bugün Elâzığ’ın geldiği noktayı hepiniz biliyorsunuz. Tarıma dayalı bir ekonomisi var. Bugün sulama projeleri içler acısı. İşte şeker fabrikası özelleştirmeyle birlikte tamamen yok edilmek istenen, etkisizleştirilen bir fabrika. Diğer taraftan,nüfusu gitgide azalan, beyin göçü veren, sermaye göçü veren bir memlekettir. İşte biz diyoruz ki,Elâzığ içinde bütün bu sorunlara karşı bir çözümdür HÜDA PAR.Biz aynı iklimin insanlarıyız, biz aynı bahçeden üredik.Ama gelin görün ki kardeşlerimiz ciddi yanlışlar yapmaya başladı. Bizim aynı iklimin insanı olmamız, kardeşlerimizin yanlışını söylememize, onları uyarmamıza asla engel olamaz.”

“Sizleri asla mahcup etmeyeceğiz”

Seçmen iradesinin yok sayıldığını aktaran Şahin, “Temayül yoklamaları yok sayılmıştır. Halkta hiçbir karşılığı olmayan listeler getirilmiştir. Biliyorum, tüm bahsettiğim olumsuzluklarla beraber bir de bu liste krizleri hepinizde bir kırgınlık, bir küskünlük, bir kızgınlık oluşturmuş. İşte biz diyoruz ki kara kara düşünmenize gerek yok, adres var. Adres HÜDA PAR’dır. Gelin bize destek verin, inşallah biz sizleri asla mahcup etmeyeceğiz. Gelin HÜDA PAR’ı takip edin,HÜDA PAR’ı tanıyın ve HÜDA PAR’ı tanıdıkça seveceksiniz, sevdikçe destek vereceksiniz. Çünkü HÜDA PAR halktır, HÜDA PAR sizsiniz.”

Yapılan konuşmanın ardından seçim bürosu tekbirler eşliğinde açıldı.

 

Paylaş: