Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin sandıkta partimize verdiği mesajı aldık

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin sandıkta partimize verdiği mesajı aldık

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin sandıkta partimize verdiği mesajı aldık

Advert

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizin sandıkta partimize verdiği mesajı da aldık. Önümüzdeki dönem milletimizin karşısına tüm bu eksiklerimizi tamamlayarak çıkacağımıza emin olun." dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimi kazanmasının ardından AK Parti Genel Merkezi'nde balkon konuşması yaptı.

Alana gelenleri selamlayan Erdoğan, "Hiç endişeniz olmasın, şer planında, hiçbir gücün önünde eğilmedik. Sadece ve sadece Allah'ın huzurda eğildik" sözleriyle konuşmasına başladı.

Erdoğan, "Kasım seçimlerinde yanımızdaydınız. Bizi iktidara taşıdınız, durmadınız 'durmak yok yola devam' dediniz. 22 Temmuz 2007 seçiminde yanımızdaydınız. 12 Haziran 2011 seçimlerinde yanımızdaydınız. Ülkemize çağ atlattık. Gezi olaylarında, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yanımızdaydınız. İhanet çetelerine hep birlikte karşı koydunuz. 1 Kasım'da yanımızdaydınız. 15 Temmuz darbe girişiminde buradaydınız. Ülkemizi, bayrağımızı, ezanımızı darbecilerin pençesinden hep beraber kurtardık. Nereye kaçtılar Amerika'ya." dedi.

"Halep oradaysa arşın sandıkta"

Amerika'daki oylara dikkat çeken Erdoğan, "Oradan ana muhalefete bayağı oy gelmiş. Halep oradaysa arşın sandıkta.  Vandallara ve ihanet çetelerine karşı koyduk, ellerini ovuşturarak Türkiye'nin diz çökmesini bekleyenlere derslerini hep birlikte verdik. Dün darbecilerin tanklarını, toplarını, uçaklarını, helikopterlerini, silahlarını çıplak elleriyle durduran bu millet, bugün aynı ellerle istiklaline ve istikbaline sahip çıkmıştır." ifadelerini kullandı.

"Milletimizin partimize verdiği mesajı aldık"

MHP ve BBY'ye verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Erdoğan, "Sandığa giderek demokratik hakkını kullanan her vatandaşıma teşekkür ediyorum. Bu hem partiler hem de ülkeler açısından hayırlı bir tecrübe olmuştur. Milletimizin sandıkta partimize verdiği mesajı aldık. Önümüzdeki dönem eksikleri tamamlayacağız. Yemin töreninin hemen ardından bakanlarımızı, bürokratlarımızı belirleyip programımızı uygulamaya başlayacağız. Hemen yarından itibaren milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için koşturmaya başlıyoruz." diye konuştu. (İLKHA)

 

Advert

Paylaş: