Yarımca`da Ölüm Kavşağında Yine Kaza: 1 ölü

Elazığ'da bir otomobilin şarampole yuvarlanıp elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Yarımca`da Ölüm Kavşağında Yine Kaza: 1 ölü

Advert

Elazığ'da sürekli kaza yaşandığı belirtilen kavşakta otomobil şarampole yuvarlanıp elektrik direğine çarptı. Kazada otomobil hurdaya dönerken, araçta bulunan bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Kaza Elazığ-Bingöl Karayolu Kovancılar ilçesine bağlı Yarımca köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bingöl-Elazığ istikametinde seyreden Ramazan B. yönetimindeki 23 K 2503 plakalı otomobil, sabah saat 06.30 sıralarında Kovancılar ilçesi Yarımca köyü çıkışında bulunan kavşakta kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Araç, daha sonra elektrik direğine çarpıp ters döndü.

Meydana gelen kazada araçta bulunan Sevim B. (27) kaza yerinde hayatını kaybetti, Ramazan B. ve Kadriye B. ise yaralandı. Yaralılar ambulansla Elazığ'a götürülüp hastaneye tedavi altına alındı. Yaralıların durumu hakkında bilgi elde edilemedi. Hayatını kaybeden kadının cansız bedeni, ekiplerin çalışması sonucu bulunduğu yerden çıkarılarak Bingöl'e götürülüp morga kaldırıldı.

Öte yandan, söz konusu kavşakta daha önce de birçok ölümlü kazanın yaşandığı belirtildi. (Murat Polat-İLKHA)

HABERİN VİDEOSU





 

Advert

Paylaş: