Kovancılar`da Lise öğrencileri sabah namazında buluştu

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde lise öğrencileri; kaymakam, müftü, kurum amirleri ve öğretmenlerin de katılımıyla sabah namazında camide buluştu.

Kovancılar`da Lise öğrencileri sabah namazında buluştu

Kovancılar ilçesi Anadolu Erkek Lisesi öğrencileri, İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, İlçe Müftüsü Ahmet Bulut, kurum amirleri, öğretmenler ile vatandaşlar, sabah namazında Mimar Sinan Camisinde bir araya geldi. Sabah namazında saf tutan grup, ardından beraber çorba içti.

Etkinlik hakkında bilgi paylaşan eğitimci Ömer Aktaş, "Bu programı Mimar Sinan Cami imamı olan Feti Ahmet Hocamızla beraber düzenledik. Belletici öğretmen olarak Anadolu Erkek Lisesinde pansiyonda nöbetçiydim. Durumu hocamıza ileterek sabah namazı ve ardında bir çorba etkinliği ile bir araya gelelim dedim. Hocamız bunu müftü beye ilettiler. Sağ olsun ilçe müftümüz Kutlu Doğum Haftası olması münasebetiyle programa ilçe kaymakamını ve kurum amirlerini de davet ettiler. 120 civarı öğrenci, Kaymakam ve Müftümüzün katılımı ile sabah namazında bir araya geldik. Ardından kahvaltı için sabah çorbalarımızı beraberce içtik. Gençlerimiz için güzel bir etkinlik oldu. İnşallah bu tür programları çeşitlendirerek devam ettireceğiz." dedi. (Murat Polat-İLKHA)

 


 

Paylaş: