Dostluk ve Kardeşlik turnuvasına yoğun ilgi

Yazıkonak belediyesi tarafından ilk defa düzenlenen Dostluk ve Kardeşlik futbol turnuvasına ilgi yoğun oldu

Dostluk ve Kardeşlik turnuvasına yoğun ilgi

Yazıkonak belediyesinin ilk defa düzenlediği Dostluk ve Kardeşlik futbol turnuvasına katılım beklenilenden yoğun oldu. 7 kişiden oluşan 20 takımın katıldığı turnuvanın şampiyonu ise dün belli oldu.

Turnuva 7 kişiden oluşan ve 20 takımın katılımıyla 15 Ekim’de başladı. Yazıkonak Esnaf Spor ve HÜDA PAR gençlik kollarının oluşturduğu Hür Gençlik bugün 16.30’da turnuvanın finalinde karşı karşıya geldi. 4-4’lük beraberlikle sonuçlanan maçın kazananı penaltı atışlarıyla Yazıkonak Esnaf Spor oldu. Taraflara maç sonunda madalyalarını Yazıkonak belediye başkanı Aydın Ayaz ve HÜDA PAR Elazığ İl başkanı Yusuf Yüksel verdi.

Maç sonrası düzenledikleri turnuva ile ilgili açıklamada bulunan Yazıkonak belediye başkanı Ayaz, “ Yazıkonak Ak Parti gençlik kollarının düzenlediği bir turnuvaydı. 20 takımın katılımı ile gerçekleştirildi. Bu takımlardan finale kalan iki takım bugün karşılaştı. Bizim hedefimiz bu gibi etkinliklerle gençlerimizi spora yönlendirmek. Boş vakitlerini kahvehanelerde değil de spor yaparak geçirmeleridir. Bugün de bunu başardık. HÜDA PAR il başkanına ve diğer katılımcılara teşekkür ediyorum. Bu turnuva ilkti ama son olmayacak. Bu gibi faaliyetlerle gençleri sporla buluşturacağız. “ şeklinde konuştu.

Paylaş: