Elazığ`da Sınava giren adaylardan topladıkları kalemleri öğrencilere ulaştırdılar

Elazığ Fırat Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Rehber Öğrenci Topluluğu “Bir Çocuk Bir Umut" kampanyası kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencileri için topladıkları kalem, silgi ve kalemtıraşları öğrencilere ulaştırdılar.

Elazığ`da Sınava giren adaylardan topladıkları kalemleri öğrencilere ulaştırdılar

Advert

4 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşen KPSS Ön Lisansa giren adayların ÖSYM’nin kendilerine dağıttığı kalem ve silgileri sınav sonrası adaylardan ilkokul ve ortaokul öğrencileri için isteyen Rehber Öğrenci Topluluğu üyeleri, ikinci dönemin başlamasıyla birlikte toplanan kalem ve silgileri öğrencilere ulaştırdılar.

Rehber Öğrenci Topluluğu Başkanı Ahmet Ölmezoğlu topluluk olarak düzenledikleri ‘Bir Çocuk Bir Umut’ projesi hakkında şu ifadeleri kullandı:

"4 Kasım 2018 tarihinde KPSS adaylarından sınavda kullandıkları kalem ve silgileri istedik ve halkın büyük teveccühü sayesinde 1800 den fazla kalem 900 den fazla silgi ve kalemtıraş topladık. Dağıtmak için ikinci dönemin başlamasını bekliyorduk. İkinci dönemin başlaması ile birlikte 900'den fazla öğrenciye kalem ve silgilerini ulaştırdık. Bu hayırlı çalışmada okul müdürlerimizde bizlere çok yardımcı oldular ve teşekkürlerini dile getirdiler." (İLKHA)


 

Advert

Paylaş: