Hizbullah hükümlüsünün intihar ettiği iddiası kamuoyunda soru işaretleri bırakmıştır

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin, Samsun T Tipi Cezaevi'nde Hizbullah hükümlüsünün intihar ettiği iddiasının kamuoyunda soru işaretleri bıraktığını söyledi.

Hizbullah hükümlüsünün intihar ettiği iddiası kamuoyunda soru işaretleri bırakmıştır

Advert

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'cezaevlerindeki intihar vakalarına' değindi. Samsun T Tipi Cezaevi'nde Hizbullah hükümlüsünün intihar ettiği iddiasına da değinen Şahin, söz konusu şüpheli ölümün akıllarda ve kamuoyunda soru işaretleri bıraktığını vurguladı.

Şahin, "Samsun T Tipi Cezaevinde Yakup Sevimli isimli Hizbullah hükümlüsünün, tek kişilik müşahede odasında intihar ettiği iddiası, elim bir hadise olmakla beraber akıllarda ve kamuoyunda soru işaretleri bırakmıştır. Sadece haber konusu olan 'cezaevlerindeki intihar vakalarının' süreç/sebeplerinin, bir bütün olarak etkin bir soruşturma konusu yapılması ve kast/kusur/ihmali bulunan yetkililerden hesap sorulması 'hukuk devletinde' asgari bir ölçüt olduğunu, erk sahiplerine ehemle hatırlatıyoruz." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)


 

Advert

Paylaş: