Elazığ'da "Gölgem Ol" projesi

​Elazığ'da anaokulu tarafından özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciler için “Gölgem Ol” isimli bir proje başlatıldı.

Elazığ'da

Advert

Elazığ Belediyesi Anaokulu tarafından özel eğitim ihtiyacı olan çocukların akranları ile iletişimlerini arttırarak kendilerini toplumda değerli hissetmelerini sağlamak ve özgüvenlerini geliştirmek amacıyla "Gölgem Ol" projesi hazırlandı.

Hazırlanan projede hedef olarak; özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerin diğer öğrencilerle yapacakları ortak etkinlikler yoluyla etkileşimlerini arttırmak, bu çocuklarımızı ailelerinin daha iyi tanımasını sağlamak, çocuklarla aileleri arasında etkili iletişim kanalları açmak olarak belirlendi.

Proje kapsamında Anaokulu Müdürü Taner Genç ve proje yürütücüsü öğretmenler Semiha Rizeli ile Burcu Sevilay Gönültaş özel eğitim öğrencileri ile Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’ü ziyaret ettiler.

Proje hakkında Gürtürk’ü bilgilendiren proje yürütücüleri projenin amacı ve çalışmaları hakkında detaylı bilgi verdiler.

Kendisini ziyarete gelen öğrencilerle de ilgilenen Gürtürk’e çocuklarda güzel bir sürpriz yaparak “Gölgem Ol” projesi kapsamında kendi hazırladıkları kurabiyeleri ikram ettiler.

Gürtürk, Elazığ Belediyesi Anaokulu tarafından hazırlanan projeden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Özel eğitim ihtiyacı olan çocuklarımız için daha çok çalışmamız, daha özenli ve dikkatli olmamız gerekiyor. Bu çocuklar cennetin anahtarını taşıyan çocuklarımız.  Onları anlamanın yolunu ararken, onların da kendilerini ifade edebilmelerine yardımcı olmalıyız. Ben bu güzel proje için hem öğretmenlerimizi hem de müdürümüzü kutluyor, her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum” dedi. (Mustafa Daştan - İLKHA)


 

Advert

Paylaş: