HÜDA PAR'dan Elazığ Halk Kütüphanesine kitap bağışı-VİDEO

HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanlığı, "Kütüphaneler Haftası" dolayısıyla kendi üye ve gönüllülerinden topladıkları 450 kitabı, Elazığ İl Halk Kütüphanesine bağışladı.

HÜDA PAR'dan Elazığ Halk Kütüphanesine kitap bağışı-VİDEO

Advert

HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Kütüphaneler Haftası kapsamında "Ben Okudum Sende Oku" kampanyasına destek amaçlı Elazığ İl Halk Kütüphanesine 450 kitap bağışladı.

HABERİN VİDEOSU

Konu hakkında açıklamada bulunan HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ölmez, başlatmış oldukları "Ben Okudum Sende Oku" kampanyası kapsamında kitap bağışı seferberliği başlattıklarını söyledi.

Kütüphane Haftası kapsamında 450 adet kitap topladıklarını ve kütüphaneye bağışladıklarını söyleyen Ölmez, "Mart ayının son haftası Türkiye'de 'Kütüphaneler Haftası' olarak kutlanmaktadır. Bizler de HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları olarak 'Ben Okudum Sende Oku' kampanyası adı altında kendi üye ve gönüllülerimizden kitap bağışı için kampanya başlattık. Elhamdülillah 450 adet kitap topladık. Topladığımız kitapları kütüphanemize bağışladık." dedi.

"Gençlerimiz maalesef kitap okumuyor"

TÜİK verilerinin yayımladığı kitap okuma istatistiklerine göre okumada ciddi düşüşlerin yaşandığını hatırlatan Ölmez, "Özellikle gençlerimiz kitap okumaktan yoksun. Kitap okunmuyor, kitap okumuyoruz maalesef. Kütüphanelerimizde bizim örfümüze uyan ve dinimizi anlatan kitapların eksikliğini fark ettik. Bizler özellikle Hazreti Peygamber'in hayatını anlatan, fıkıh, akaid ve İslami adaplar ile alakalı olsun bu kitaplar konusunda eksiklikler gördük ve gayretimiz bu kitaplar üzerinde oldu. Kitaplarımızı topladık ve getirip kütüphaneye bağışladık. Rabbim kitap veren tüm üye ve gönüllülerimizden razı olsun, inşallah verdikleri kitapların hepsi okunur ve Türkiye'nin gençliğine faydalı olur diye temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı. (Mustafa Daşdan-İLKHA)

 

 

Advert

Paylaş: