Fethi Sekin Şehir Hastanesi Tüm Bölgenin Sağlık Üssü Olma Yolunda

Sağlıkta yeni bir hizmet anlayışı ile hizmete başlayan Fethi Sekin Şehir Hastanesi modern fiziki ve teknolojik alt yapısı ve deneyimli klinik ekibi ile Elazığ'a ve bölge illerine hizmet veriyor.

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Tüm Bölgenin Sağlık Üssü Olma Yolunda

Advert

Sağlık hizmetlerinde faaliyetlerini sürdüren hastane, açıldığı 01.08.2018 tarihi itibarı ile sekiz ayda yaklaşık 1 Milyon 270 Bin hastaya hizmet ederek bölgenin sağlık merkezi olma yönünde.

Şehir Hastanesiyle Elazığ ve Bölge halkının yüksek standartlı sağlık hizmetlerine kavuştuğunu belirten Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Savaş Öztürk, “Hastanemiz modern, konforlu ve teknolojik alt yapısı ve deneyimli insan kaynaklarıyla tüm bölgemize hizmet etmektedir. Hastanemizin Elazığ’ın ve bölgenin sağlık merkezi konumuna gelmesi için hizmetlerimize sürekli bir yenisini ekleyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlimiz ve bölge illerimizden hastalar Şehir Hastanemizi tercih etmektedirler. Şehir Hastaneleri vizyonunun beraberinde getirdiği imkânlar sayesinde hastalarımıza çok kaliteli ve konforlu hizmet sunmaktayız. Bu sayede dış merkezlere sevk oranlarımız da oldukça azalmıştır” dedi.

Doluluk oranlarının da yüksek seviyelerde olduğunu vurgulayan Öztürk, "hastanemiz açıldıktan sonraki süreçte geçen sekiz ayda yaklaşık 1 Milyon 270 Bin hastaya sağlık hizmeti sunduk. Bu sürede yine hastanemizde A,B,C,D,E gruplarında olmak üzere toplam 26 Bin 663 ameliyat gerçekleşmiştir” dedi.

Yoğun hasta başvurularına en iyi şekilde cevap vererek sağlık hizmeti sunduklarını belirten Öztürk “ilimize ve bölgemize kaliteli sağlık hizmeti sunmak için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. İlimizin ve bölgemizin ihtiyaçları doğrultusunda gerekli çalışmaları yaparak sağlık hizmetleri sunumunu en üst seviyeye taşımak için tüm yönetici ekibimiz ve çalışan kadromuzla birlikte azami gayret gösteriyoruz. Tüm çalışanlarımıza özverili çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 

Advert

Paylaş: