Elazığ Umut Kervanı 110 Aileye Yardım Ulaştırdı

Muhtaç ve Fakir ailelere yardımda kendinden çokça söz ettiren Elazığ Umut Kervanı Ramazanın ilk 10 gününde 110 aileye yardım etti.

Elazığ Umut Kervanı 110 Aileye Yardım Ulaştırdı

Advert

Kurulduğu günden bu zamana kadar Muhtaç ve Fakirlere yardımı kendine şiar edinmiş olan Elazığ Umut Kervanı kendi bünyesinde hayırseverlerin verdiği yardımlarla fakirlere umut olmaya devam ediyor. Bunun yanında Avrupa İHO- Ebrarlada işbirliğine giderek Avrupa`dan gurbetçilerimizin gönderdiği yardımlarıda fakir ve muhtaçlara ulaştırdıklarını söyleyen Elazığ Umut Kervanı Yetkilisi Mustafa Yılmaz şunları dile getirdi;

Ramazan ayı itibarıyle hayırseverlerin yaptığı et, gıda ve nakdî yardımları Elâzığ Umut Kervanı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Ramazanın ilk 10 gününde Elazığ Umut Kervanı olarak 110 aileye yardımda bulunduk. Rabbim hayırseverlerimizden razı olsun. Sahada biri olarak gördüğümüz bir gerçek şudur ki; insanlarımızın alım gücü çok zayıflamış durumdadır. Bu ramazan ayında fakir ailelerimizin yeterli beslenemediğini gözlemledik. Yani fakir daha da fakirleşmiş durumdadır. Bizlere düşen zengin ile fakir arasında köprü vazifesini görmek ve hayırseverlerimizin yardımlarını fakir ve muhtaç ailelerimize ulaştırmaktır. Bu rahmet ve bereket ayında da hayırseverlerimizin yardımlarını daha da fakirleşen vatandaşlarımıza ulaştırmaya talibiz. Rabbim yaptığınız ve yapacağınız yardımları şimdiden kabul buyursun.

Bu ramazan ayının son gününe kadar fakir v muhtaç ailelerimize bizler yardımlarımızı göndermeye devam edeceğiz.” dedi.

 

Advert

Paylaş: