Ticaret Odası Yönetim Kurulu Brezilya’da

ICC Milletlerarası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Asilhan Arslan Brezilya’da 11’inci Dünya Odalar Kongresi’ne katıldı.

Ticaret Odası Yönetim Kurulu Brezilya’da

TOBB organizatörlüğünde, ICC heyeti program kapsamında 12-14 Haziran 2019' da Brezilya - Rio De Janeiro da 11. Dünya Odalar Kongresi’ne katıldı ve ICC' nin 100.Yılı kutlandı. Kongre’de Ülkemizin’ de içinde olduğu Dünya genelinde belirlenen ülkelerin proje yarışmaları yapıldı. Türkiye, Brezilya arasında ticaretin geliştirilmesi üzerine kültürel ve ekonomik bilgi alışverişinde bulunuldu.

ICC Milletlerarası Ticaret Odası Yönetim Kurulu heyetinde, Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, Afyon TSO Başkanı Hüsnü Serteser, Giresun TSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Trabzon TSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Nizip TSO Başkanı İbrahim Sarı, Sinop TSO Meclis Başkan katıldı.

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan toplantıyı değerlendirdiği açıklamasında, “özellikle ülkemizin dünya ülkeleri nezdinde güçlü ve saygın bir devlet olduğunu bir kere daha görme imkanı bulduğumuz toplantı, gerek çatı kuruluşumuz TOBB ve gerekse ilimiz adına kazanımlar ve tecrübeler edindiğimiz bir toplantı oldu, ICC Yönetim Kurulu olarak önemli kararların alınıp, önemli meselelerin görüşüldüğü toplantı, son derece verimli geçti. 100. yılını kutlayan ICC ( Milletlerarası Ticaret Odası ) Brezilya' nın Rio De Janerio şehrinde gerçekleştirilen toplantıda dünya çapında projelerin yarıştığı proje yarışması bizlere ayrı bir heyecan verdi” ifadelerini kullandı.

Paylaş: