“Ayrım yapmadan her yere eşit hizmet götüreceğiz”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, vatandaşların sorunlarını dinlemek ve çözüm için istişarelerde bulunmak amacıyla başlattığı Mahalle Buluşmaları Aksaray ve Çatalçeşme Mahallelerinde devam etti.

“Ayrım yapmadan her yere eşit hizmet götüreceğiz”

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen ve sorunların yerinde tespit edilerek fikir alışverişinde bulunulduğu Mahalle Buluşmaları Aksaray ve Çatalçeşme Mahallelerinde devam etti.

Mahalleler arasında ayrım yapmadan eşit hizmet anlayışı içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Şerifoğulları, “Verdiğimiz sözleri tutabilmenin gayreti içerisindeyiz. İnşallah seçim dönemlerinde sıkça geldiğimiz Aksaray ve Çatalçeşme Mahallelerinde de verdiğimiz sözleri yerine getirerek buraların daha güzel yerler olmasına katkı sunacağız” dedi.

Mahalleler arasında ayrım yapmadan tüm mahallelere eşit hizmet anlayışından ayrılmayacaklarını kaydeden Başkan Şerifoğulları da verimli geçen Mahalle Buluşmalarına katılımın yoğun olmasının da ayrıca sevindirici olduğunu vurguladı.

Seçimden önce tüm mahalleleri gezdiğini ve sorunları yerinde dinlediğini aktaran Şerifoğulları, “Sorunları biliyoruz. Çözüm için gereken ne varsa yapılıyor. Biz verdiğimiz sözleri tutmanın gayreti içerisindeyiz. İnşallah 5 yılın sonunda verdiğimiz sözleri tutmuş olacağız” dedi.

Paylaş: