Hac kafilesinin gidiş-dönüş tarihlerini açıkladı

​Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek olan hacı adaylarının gidiş-dönüş tarihleri açıklandı.

Hac kafilesinin gidiş-dönüş tarihlerini açıkladı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen Hac programı ile ilgili Elazığ’dan hacca gitmek üzere hazırlık yapan hacı adaylarının Elazığ İl Müftülüğü tarafından kafile gidiş-dönüş tarihleri yayınlandı.

Bu yıl icra edilecek hac programı ile ilgili bir açıklama yapan Elazığ İl Müftülüğü şu ifadelere yer verildi:

"2019 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı Hac organizasyonu ile Hacca gidecek vatandaşların Diyanet İşleri Başkanlığı 'Hac Kafile Gidiş-Dönüş Tarihleri' ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü sayfasından ilan edilmiş olup, Elazığ ilinden Hacca gidecek Hacı adaylarının 'Kafile Gidiş-Dönüş Tarihleri' ile ilgili bilgileri ise aşağıda yer almaktadır.

Elazığ İl Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığının Hac Organizasyonu ile Kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları için, uçakların kalkış saatinden 2 (iki) saat önce, uğurlama programı icra edilecektir.

Elazığ’dan Hacca gidecek olan Hacı adaylarına bir uyarı daha 1. Kafilenin Gidiş-Dönüş tarihleri uçak programına göre değişebilir. Otel Konaklama Türünden hacca gidecek olan vatandaşlar ise Ankara veya İstanbul bağlantılı havalimanlarından gideceklerdir." (Mustafa Daştan - İLKHA)



Kaynak: https://ilkha.com/haber/99905/hac-kafilesinin-gidis-donus-tarihlerini-acikladi 

Paylaş: