Hayra Davet Çadırı Açıldı

Dünya üzerinde yaşayan ihtiyaç sahibi insanlara ulaşıp yardımlarda bulunan Türkiye Diyanet Vakfı, Elazığ Müftülüğü tarafından açılan “Kurban Çadırı” ile daha çok mazluma ulaşmayı hedefliyor.

Hayra Davet Çadırı Açıldı

Türkiye Diyanet Vakfı yedi kıtada mazlumlara umut olmaya devam ediyor. Hayırsever milletimizin emanetlerini mazlumların sofralarına götüren Türkiye Diyanet Vakfı sizi de hayra davet ediyor. Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) “Vekâletle Kurban” ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlara online ve şubeleri aracılığı hizmet götürmeye devam ediyor.

Elazığ Müftülüğü, online ve şube hizmetine ek olarak her yıl açtığı “Kurban Bağış Çadırını” bu yılda vatandaşların hizmetine sundu.

“2018 yılında kurban bağışında Elazığ olarak birinci olduk”

Elazığ İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya “Haftanın 7 günü hizmet vereceğiz” 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda (PTT Meydanı) açılan çadırın, haftanın 7 günü 09 ile 18 saatleri arasında hizmet verecektir. Edibe Can Müftülük Sitesi 1. Katında bulunan TDV Elazığ Şubesi’nin ise yine haftanın 7 günü 08 ile 18 saatleri arasında vatandaşların vekâletle kurban bağışlarını kabul edeceğiz. Bu yılki kurban bedeli yurt içi 890 TL, Yurt dışı ise 725 TL olarak belirlenmiştir. Tüm vatandaşların gönül rahatlığı ile TDV’ye vekâletle kurban bağışı yapabilirler. 2018 yılında kurban bağışında Elazığ olarak birinci olduk. Bu yılda bağış sayısında 2 binin üzerine çıkmak istiyoruz. Şimdiden teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Vatandaşların kurban bağışı yapılabilecekleri noktalar aşağıda verilmiştir.

Elazığ Müftülüğü TDV Şubesi: Rızaiye Mahallesi İnönü Cad. No:17

Kurban Çadırı: 15 Temmuz Demokrasi Meydanı

Online Bağış: https://bagis.tdv.org/

Paylaş: