Şehir Hastanesine “İki Seferlik” Çözüm

Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne yönelik ulaşım noktasında yaşanan sorun ve sıkıntılara “iki seferlik” çözüm.

Şehir Hastanesine “İki Seferlik” Çözüm

Advert

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Entegre Toplu Taşıma Ağı Rehabilitasyonu başlığında açıkladığı projeyi, verdiği talimatla başlattı.

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, uzun ve yoğun bir çalışma sonucunda güzergâh belirlemelerini tamamladıklarını duyurarak, "Artık tüm mahallelerimizden hastaneye otobüslerimiz direkt gidecek. Vatandaşlarımızın bu konudaki talebini yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Seferlerin günde iki kez yapılacağını aktaran Başkan Şerifoğulları; "Tüm mahallelerimizden Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne Saat 07.00 ve 12.00'de olmak üzere iki sefer yapılacak.

Yapılacak otobüs seferleri ile ilgili detaylı bilgiler aşağıda Mahalle isimleri ile birlikte verilmektedir.

Ataşehir Mahallesi Nene Hatun Caddesinden hareket edecek olan otobüs, Kuvayı Milliye Caddesi üzerinden devam ederek Orgeneral Eşref Bitlis Bulvarından ve Ulubey-Muharipler sokağından geçerek Sürsürü Mahallesi Mithat Paşa Bulvarından Olgunlar Mahallesi Sultan Fatih Caddesi üzerinden Atatürk Bulvarına, sonrasında Cahit Dalokay Bulvarı üzerinden Doğu Garajı kavşağını takiben Sanayi Mahallesi Sanayi Caddesinden geçerek Siteler-Çatalçeşme Mahallelerinden Doğukent Caddesine bağlanarak Şehir Hastanesine ulaşacak. Aynı otobüs bu güzergâhları kullanarak geri dönüp turunu tamamlayacak.

Yeniköy’den kalkacak otobüs ise Hicret Mahallesi Efsane Sokağı takiben Aksaray Mahallesi Şehit Ferhat Bulut Sokağı üzerinden Kızılay Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinden Gümüşkavak Mahallesine, oradan Kekliktepe Kavşağından dönerek Cahit Dalokay Bulvarı üzerinden Karşıyaka Mahallesi Doğan Çay Sokağı devam ederek Çatalçeşme Mahallesi Doğukent Caddesi üzerinden Şehir Hastanesine ulaşımı sağlayacak. Bu otobüs de aynı güzergâhtan geri dönerek turunu tamamlayacak.

Hilalkent Mahallesinden seferine başlayacak otobüs ise Misland Kavşağından Abdullahpaşa Mahallesi 305. Sokak üzerinden 273. Sokağa, devamında Saray Bosna Caddesini takiben Bahçelievler Mahallesi Fatih Ahmet Baba Bulvarından Korgeneral Hulusi Sayın Bulvarına oradan Çaydaçıra Kavşağı üzerinden Zübeyde Hanım Caddesine bağlanarak Üniversite Mahallesi Yahya Kemal Caddesi üzerinden Fevzi Çakmak ve Yıldızbağları Mahalleleri Yunus Emre Bulvarı güzergâhını takip ederek Kırklar Mahallesi Seyda Molla Bahri Bulvarı üzerinden Şehir Hastanesine ulaşımı sağlayacak. Aynı güzergâhtan geri dönerek turunu tamamlayacak.

Abdullahpaşa İmar-Hak Sen konutlarından seferine başlayacak otobüs ise Salim Hazardağlı Caddesinden geçerek Yeşilkent Sitesinden Çaydaçıra Mahallesi otobüs güzergâhını takip ederek Alparslan Türkeş Bulvarından Zübeyde Hanım Caddesine bağlanıp Üniversite Mahallesi Yahya Kemal Caddesi üzerinden Fevzi Çakmak ve Yıldızbağları Mahalleleri Yunus Emre Bulvarı güzergâhını takip ettikten sonra Kırklar Mahallesi Seyda Molla Bahri Bulvarı üzerinden Şehir Hastanesine ulaşımını tamamlayacak. Bu otobüs de aynı güzergâhtan geri dönerek turunu tamamlayacak.

Şerifoğulları “başlattığımız seferlerin şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. 

Advert

Paylaş: