Kemalist dayatmalar çığırından çıktı-VİDEO

Elazığ Hak, Adalet ve Kardeşlik Platformu (ELHAK) dönem sözcüsü Mehmet Zülfü Öztürk, son günlerde farklı olaylar ile gündemdeki yerini koruyan Kemalist dayatmaların çığırından çıktığını dile getirdi.

Kemalist dayatmalar çığırından çıktı-VİDEO

Advert

ELHAK Dönem Sözcüsü Mehmet Zülfü Öztürk, basın açıklamasında Kemalist zihniyetin haddi aştığına dikkat çekti. Öztürk, "Son günlerde Kemalist dayatmaların çığırından çıktığı bazı olaylara şahitlik ediyoruz. 10 Kasım törenlerinde M. Kemal suretine ve CHP ilkelerine secde seremonilerini içeren paganist ritüeller sergilenmekte, sokaklarda başörtülü kadınlar yumruklanmakta, sosyal medyada Kemalist olmayanlara galiz küfürler yayınlanmaktadır." dedi.
HABERİN VİDEOSU
 
"Fransız zihniyetini taşıyanlar İslami değerlerimize saldırabilecek cesareti göstermektedir"
 
Öztürk, "Dün Maraş’tan def ettiğimiz Fransız zihniyetini taşıyanlar bugün Anadolu sokaklarında İslami değerlerimize saldırabilecek cesareti göstermektedir. Kemalizm’i bir kutsal olarak bu millete dayatmaya çalışanlar bilmelidir ki, bu toprakların İslam’a on asır sancaktarlık yapmış Müslümanları Allah’tan başka hiçbir ilaha boyun eğmeyecek, secde etmeyecektir. Bizler, üretilmiş kutsalların, totemlerin önünde kıyam ve secdenin, herhangi bir din veya ideolojinin insanlara dayatılmasının her türlüsüne "Hayır!" diyoruz. Herkes istediği ideolojiye sahip olabilir ancak bunu başkalarına dayatamaz." ifadelerini kullandı.
 
"Olaylar bir noktadan düğmeye basılmışçasına ortaya çıktı"
 
Değerlendirmesinde, yaşanan olayların organize bir şekilde yapıldığına dikkat çeken Öztürk, "10 Kasım’da farklı il ve okullarda -daha önce örneği olmadığı halde- birebir aynı paganist ritüelin sergilenmesi ve ardından sosyal medyada ve sokaklarda cereyan eden saldırılar, bütün bu olayların örgütlü bir şekilde gerçekleştirildiğini göstermektedir. Organize olarak gerçekleştirildiğini düşündüğümüz, bu milletin mukaddesatını hedef alan tertip ve saldırılarla fiilî bir toplumsal çatışma zemini oluşturmaya çalışan bu hain şebekenin derhal ifşa edilmesi ve olaylarla ilgisi olanların gereken cezaya çarptırılmaları hususunda yetkilileri göreve çağırıyoruz." ifadelerini kullandı.
 
Öztürk, "Bizi şaşırtan şey, bu ülkenin mukaddesatçılarının mukaddes değerlerine alçakça saldırılırken gösterdiği sessizliktir. Şu soruları 'Dindar bir gençlik' yetiştirme hedefini dillendiren Hükümet yetkililerinin dikkatine sunuyoruz: Gençlerimiz hangi dinin dindarı olarak yetiştirilmek istenmektedir? 10 Kasım'da sergilenen pagan ritüellerin 'Rotary Okul' projesi ile bir ilişkisi var mıdır?" sorularını sordu.
 
"Yüreğimiz Gazze için yanmaya devam ediyor"
 
Müslümanların şu anki tek gündemlerinin Gazze olduğunu dile getiren Öztürk, "Ülkemiz bu tip yapay gündemlerle meşgul edilirken, siyonist israil Gazze'de kardeşlerimizin üzerine ölüm yağdırmaya devam ediyor! ELHAK Platformu olarak siyonist terör çetesi yok oluncaya kadar hiçbir gündemin Müslümanları Filistin davasından uzaklaştıramayacağını ilan ediyoruz." dedi. (Mustafa Daştan-İLKHA)
 

Advert

Paylaş: