Palu`da AKSA Elektriğe Muhtarlar Tepki Gösterdi

Fırat Elektrik Dağıtım Şirketi AKSA Palu Şubesi veznedar bölümünü kaldırdığı için yaşanan mağduriyetlere Palu Mahalle Muhtarları tepki gösterdi.

Palu`da AKSA Elektriğe Muhtarlar Tepki Gösterdi

Palu Mahalle Muhtarları bir araya gelerek Kamuoyuna, Fırat Elektrik Dağıtım Şirketi AKSA Palu Şubesi veznedar bölümünü kaldırdığı için yaşanan mağduriyetler,hakkında açıklama yaptılar.
Açıklamada şunları dile getirdiler;
"10 bin civarı elektrik abonesi olan bir ilçeyiz. Fakat yaklaşık olarak bir aydır Aksa Elektrik vezne bölümünü kaldırmış bulunmaktadır. Vatandaşlar elektrik faturalarını PTT şubesinde ödemektedirler. Elektrik Abone işlemlerini ise Kovancılar ilçesinde gerçekleştirilmektedir.
Palu'nun mahalle muhtarları olarak yaşanan mağduriyetleri kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. Koskocaman 10 bin aboneli bir ilçenin, elektrik faturası ve abone işlemlerini  AKSA Elektrik Dağıtım Şirketinin vezneyi kaldırma gerekçesi nedir? Bunca abone sayısı onlara az mı geliyor?Yoksa az gelir elde ettiği için, Palu'ya bir Veznedar çok mu görülüyor.
Yaşlı, kadın, engelli vatandaşların abonelik işlemleri için taa Kovancılar ilçesine gitmeleri bir mağduriyet meydana getirmektedir. Ayrıca PTT önünde oluşan fatura ödeme kuyruğu mağduriyeti daha da katmerleştirmektedir. Halka görülen bu duruma tepki gösteriyor, Palu'nun tüm etkili ve yetkili şahıslarını, göreve davet ediyoruz.
Birçok medeniyete beşiklik yapan ilçemizi bu durumdan bir an evvel kurtarılması gerektiğini beyan ediyoruz."
Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Ahmet Okta, Kalekent Mahalle Muhtarı Vedat Hekimoğlu, Karşıbahçeler Mahalle Muhtarı Nebi Bahçeci, Yeni Mahalle Muhtarı Abdullah Şaşkın, Kültür Mahalle Muhtarı Soner Öztürk, Esentepe Mahalle Muhtarı Ramazan Özdemir

Paylaş: