Bakan Akdağ sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi

Bir dizi temaslarda bulunmak için Elazığ’a gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, STK temsilcileri ve sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Bakan Akdağ sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi

Bir dizi temaslarda bulunmak için Elazığ’a gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Programına Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret ederek başlayan Akdağ, daha sonra yapımı devam eden şehir hastanesinde incelemelerde bulundu.

Öğleden sonra da AK Parti Seçim Koordinasyon merkezinde partililerle bir araya gelen Akdağ, buradaki görüşmelerini tamamladıktan sonra Baskil ve Keban ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Akşam saat 19.00’da sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Akdağ, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgi verdi.

Mevcut sistemin çatışmacı ve vesayetçi olduğunu belirten Akdağ, bu sistem yüzünden 12 Eylüllerin, 28 Şubatların yaşandığını ifade etti. Ana muhalefet partisi genel başkanının yeni sistemi iyice anlamadığını vurgulayan Akdağ, “Bunların demokrasi nutukları attıklarına bakmayın. Bunlar aslında demokrasiye inanmıyorlar ne zaman başları sıkışsa ordu göreve diyorlar.” dedi.

Bakan Akdağ, programın ardından şehirden ayrıldı. (İLKHA)

 


 

Paylaş: