Rögar kapakları yol seviyesine çıkarılıyor

Trafiğin tehlikeli hale gelmesine neden olan ve özellikle motosiklet sürücülerinin korkulu rüyası olan rögar kapakları yol seviyesine çıkarılıyor.

Rögar kapakları yol seviyesine çıkarılıyor

Advert

Şehrin trafik konforuna katkıda bulunmak amacıyla çalışmalar başlatan Elazığ Belediyesi, kanalizasyon ve yağmur suyu bacalarının (rögar kapakları) yol seviyesinden düşük veya yüksek olmasından kaynaklanan sorunlara çözüm amacıyla yeni bir çalışma başlattı.

Trafikte sürücülerin ve özelliklede motosiklet sürücülerinin korkusu haline gelen rögar kapaklarının yol seviyesine çıkarılması için belediye ekiplerince çalışmalar başlatıldı. Trafikte yaşanan muhtemel sorunların önüne geçmek amacıyla başlatılan çalışmayla ana arterler başta olmak üzere bulvar ve cadde üzerindeki rögar kapakları yol seviyesine getiriliyor. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü araç parkına dahil edilen Dairesel Asfalt Kesme makinesi ile mevcut rögar kapaklarının bulunduğu alan dairesel olarak kesilerek, kapaklar yol seviyesine göre monte ediliyor. Ekiplerin ana arterlerde başlattığı çalışmalar, şehir genelinde gerçekleştirilecek.

Advert

Paylaş: