Bayram Bektaş’tan Vali Zorluoğlu’na Ziyaret

Elazığspor Teknik Heyeti Vali Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti.

Bayram Bektaş’tan Vali Zorluoğlu’na Ziyaret

Advert

Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş ve Kulüp Müdürü Akif Kıraç Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’nu ziyaret ederek kulübün durumu ve çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Vali Zorluoğlu’nun Elazığspor’a olan ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Elazığ kamuoyunun ve idarecilerinin kulübe sahiplenmelerinin sürmesi ile ligde daha iyi sonuçlar alacaklarını ve sıralamada yukarılara doğru tırmanacaklarına inandığını kaydetti.

Elazığspor’un Elazığ’ın en önemli marka değerlerinden biri olduğunu hatırlatan Vali Zorluoğlu ise kulübün sorunlarıyla yakından ilgilenmeye ve maçlara gitmeye özen gösterdiğini belirterek, Elazığ’ın potansiyelinin Elazığspor Kulübünü daha iyi noktalara, süper lige taşımaya yeterli olduğunu, takımdaki uyum ve birliktelikle daha güzel sonuçlar alınacağına ve daha iyi noktalara ulaşılacağına inandığını söyledi.

Ziyarette Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş tarafından Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’na imzalı bir top takdim edildi.

 

 

Advert

Paylaş: