HÜDA PAR Karakoçan ilçe teşkilatı 2. Olağan kongresini gerçekleştirdi

HÜDA PAR Karakoçan ilçe teşkilatının gerçekleştirdiği 2'nci olağan kongrede, 4 yıldır ilçe başkanlığı görevini yürüten İsmail Karaman güven tazeledi.

HÜDA PAR Karakoçan ilçe teşkilatı 2. Olağan kongresini gerçekleştirdi

16 üyeden 11'inin katılımıyla oylamada salt çoğunluğu sağlayan Karaman, yeniden HÜDA PAR Karakoçan İlçe Başkanlığı görevini üstlendi.

Kongreye İl başkanı Yusuf Yüksel, il teşkilatının İdari Kurul üyeleriyle birlikte katıldı. Kongrede açıklamada bulunan Yüksel, “Kongremizde güven tazeleyen ilçe başkanımız İsmail Karaman’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diliyorum. Yeni süreçte kendisiyle tekrardan birlikte çalışacağız. Birlikte Karakoçan ilçemizin gelişmesi, ferah bir ortam bulması ve sorunlarının çözüme kavuşması adına inşallah güzel adımlar atacağımıza inanıyorum. Halkımızın, partimizi tanıması ve parti hedeflerimizin izahı ve anlaşılması adına sayın Karaman ile çalışmaktan da memnuiyet duyduğumuzda belirtmek istiyorum. Kongremizin ve tercih edilen İlçe başkanımızın İlçe halkımıza hayırlı olmasını diliyor, Kongremize katılan delegelerimize ve ilçe halkımıza da teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

İlçe başkanı seçilen İsmail Karaman ise Karakoçan’ın gelişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, kendisine oy veren parti üyelerine teşekkür etti.

Karaman, " Bugün bu görevi yürütmek için ikinci kere seçildim. Bundan sonra da yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte Karakoçan'ın gelişmesi için elimizden geleni yapacağız. Bana oy veren delegelerimize tekrardan teşekkür ederim." dedi. 

Paylaş: