Hastane bahçesinde eşini darp eden kişi yakalandı

Van’da dün sabah saatlerinde Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesinde, elinde çocuğu olan eşini darp eden kişi yakalandı.

Hastane bahçesinde eşini darp eden kişi yakalandı

Dün sabah saatlerinde Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi yerleşkesinde, eşini darp eden ve kadının bağırması sonrası dövmekten vazgeçen A.P isimli kişi yapılan operasyonla gözaltına alındı.

Konu ile ilgili olarak Valilikten yapılan açıklamada, Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi bahçesinde 2 Ocak 2018 günü 10.20 sıralarında eşini darp ettiği ve bu darp görüntülerinin görsel ve yazılı basına yansıdığı belirtilerek, İl Emniyet Müdürlüğünce gerekli çalışmaların yapıldığı ifade edildi.

Açıklamaya devamla, “Yapılan incelemede, eşi olduğu öğrenilen kadını darp eden A.P. isimli şahıs 03.01.2018 günü 12.00 sıralarında yapılan operasyonla Arıtoprak Mahallesinde yakalanmıştır. Şahısla yapılan görüşmede; sabah eşiyle hastaneye 2 aylık bebekleri N.P.'yi getirdiklerini, annenin rahatsızlığıyla ilgili olarak diğer binaya geçecekleri esnada annenin yavaş yürümesinden dolayı aralarında tartışma çıktığını ve bu esnada tekme ve darp olayının geliştiğini beyan etmiştir.” denildi.

Açıklamada, konuyla ilgili tahkikatın devam ettiği belirtildi. (İLKHA)

Paylaş: