SİYASET

Hadi ordan!
Hadi ordan!

HÜDA PAR GENEL BAŞKAN YRD.`HEMŞEHRİMİZ SAİD ŞAHİN`İN KALEMİNDEN...

HÜDA PAR Elazığ 2’nci Olağan Kongresini yaptı
HÜDA PAR Elazığ 2’nci Olağan Kongresini yaptı

HÜDA PAR Elazığ İl Teşkilatı 2’nci Olağan Kongresi, Genel Başkan Yardımcısı M. Hüseyin Yılmaz'ın da katılımıyla yapıldı. Mevcut başkan Yusuf Yüksel bütün delegelerin oyunu alarak güven tazeledi.

Suriye'de nereye doğru?
Suriye'de nereye doğru?

HÜDA PAR GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SAİD ŞAHİN`NİN KALEMİNDEN...

Afrin operasyonu
Afrin operasyonu

Hüda Par Genel Başkan Yrd. Said Şahin`in Yazısı

Cumhurbaşkanı Akparti Kongresi İçin Elazığ`da
Cumhurbaşkanı Akparti Kongresi İçin Elazığ`da

AK Parti Elazığ 6. Olağan İl Kongresi öncesinde Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonu önünde toplanan vatandaşlara hitap eden Erdoğan, Afrin'deki PKK'lilerin teslim olmaması durumunda orayı başlarına yıkacaklarını söyledi.

28 Şubatçı medya 'bin yıl' hedefiyle yola devam ediyor
28 Şubatçı medya 'bin yıl' hedefiyle yola devam ediyor

Darbe girişiminin engellenmesiyle hızlanan FETÖ ile mücadele süreci devam ederken, başta 28 Şubat'ın darbeci medyası olmak üzere sol-ulusalcı-seküler basın gruplarının, İslami değerlere ve bu değerlerin savunulmasına yönelik saldırıları sürüyor.

"HÜDA PAR bölgede yoğun hissediliyor"

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde kapsamlı araştırma yapan MAK Danışmanlık, bölgede yoğun olarak hissedilen ve etki alanını genişleten HÜDA PAR'ın kapsamlı çalışmalarına dikkat çekti.

"Coğrafyamızda yeni fitne ateşleri yakılmak isteniyor"

Partisinin Akçakale İlçe Teşkilatı 2’nci Olağan Kongresinde konuşan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, Amerika, İngiltere ve Siyonistlerin İslam coğrafyasında yeni fitne ateşleri yakmaya çalıştıklarına dikkat çekti.

"Küresel adaletsizlik daha da arttı"

Bu kadar üretimin, zenginliğin olduğu bir dünyada hâlen Afrika'dakilerin en temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamadığına dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, küresel adaletsizliğin azalmak yerine daha da arttığına işaret etti.

"Saldırılar insanlık dışı"

HÜDA PAR Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Somali ve Orta Afrika Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen bombalı saldırılar lanetlendi.